Меню
Кухненски нож за суши и сашими Kai Yanagiba Wasabi Black, 21 см

Традиционният японски нож се използва за рязане на филийки, както и за фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дължината и формата на острието (тип "yanagiba" - "върбово листо") правят възможен дългия, изтеглен разрез.

Този нож с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във вашата кухня екзотичния полъх на Далечния Изток. 


Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Естественото антибактериално действие на бамбуковите частици осигуряват оптимална хигиена. За разлика от традиционната японска дървена дръжка, тази не е забодена, а изцяло обгръща острието, така че от една страна то да не може да се изплъзне от дръжката, а от друга – не позволява натрупването на мръсотия. Това прави ножът подходящ както за ресторанти, така и за големите професионални кухни.

Характеристики:

  • Дължина: 33.6 см.
  • Дължина на дръжката: 12.6 см.
  • Дължина на острието: 21 см.
  • Заточване на острието: Едностранно
  • Стомана: VG2
  • Твърдост на острието: 56±1 HRC
  • Материал на дръжката: Бамбукова пудра и полипропилен
  • Безопасно за съдомиялна: не
  • Произход: Япония

Кухненски нож за суши и сашими Kai Yanagiba Wasabi Black, 21 см

106,00 лв.
Спестяваш:
Код:
В наличност
Моля, първо изберете разновидност.
Шрифт 1
Шрифт 2
Шрифт 3
Шрифт 4
Шрифт 5
Шрифт 6
Няма наличност
В наличност

 

Традиционният японски нож се използва за рязане на филийки, както и за фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дължината и формата на острието (тип "yanagiba" - "върбово листо") правят възможен дългия, изтеглен разрез.

Този нож с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във вашата кухня екзотичния полъх на Далечния Изток. 


Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Естественото антибактериално действие на бамбуковите частици осигуряват оптимална хигиена. За разлика от традиционната японска дървена дръжка, тази не е забодена, а изцяло обгръща острието, така че от една страна то да не може да се изплъзне от дръжката, а от друга – не позволява натрупването на мръсотия. Това прави ножът подходящ както за ресторанти, така и за големите професионални кухни.

Характеристики:

  • Дължина: 33.6 см.
  • Дължина на дръжката: 12.6 см.
  • Дължина на острието: 21 см.
  • Заточване на острието: Едностранно
  • Стомана: VG2
  • Твърдост на острието: 56±1 HRC
  • Материал на дръжката: Бамбукова пудра и полипропилен
  • Безопасно за съдомиялна: не
  • Произход: Япония
Сравнение на продукти