Меню
Кухненски нож за филетиране Kai Yanagiba, 18 см
Кухненски нож за филетиране Kai, Yanagiba 18 см

Традиционният японски нож се използва за рязане на филийки, както и за фино нарязване на риба и месо. Дължината и формата на острието (тип "yanagiba" - "върбово листо") правят възможен дългия, изтеглен разрез. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. 

Дръжката на всеки нож от серията Seki Magoruku Kinju and Hekiju има хексагонална форма и е изработена от ламинирано, подсилено дърво за максимално удобство при рязането.

Характеристики:

  • Дължина на острието: 18 см.
  • Дължина на дръжката: 12.9 см.
  • Вид заточване: Едностранно
  • Произход: Япония

Кухненски нож за филетиране Kai Yanagiba, 18 см

130,00 лв.
Спестяваш:
Код:
В наличност
Моля, първо изберете разновидност.
Шрифт 1
Шрифт 2
Шрифт 3
Шрифт 4
Шрифт 5
Шрифт 6
Няма наличност
В наличност

 

Традиционният японски нож се използва за рязане на филийки, както и за фино нарязване на риба и месо. Дължината и формата на острието (тип "yanagiba" - "върбово листо") правят възможен дългия, изтеглен разрез. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. 

Дръжката на всеки нож от серията Seki Magoruku Kinju and Hekiju има хексагонална форма и е изработена от ламинирано, подсилено дърво за максимално удобство при рязането.

Характеристики:

  • Дължина на острието: 18 см.
  • Дължина на дръжката: 12.9 см.
  • Вид заточване: Едностранно
  • Произход: Япония
Сравнение на продукти