Меню
Кухненски нож Kai Santoku, 16.5 см

Ножът Santoku от серията Kai Seki Shoso е добре заоблен и в състояние да се справи с повечето задачи в кухнята. Неговото малко по-късо острие го прави пъргав и ловък нож, достоен за колекцията на всеки готвач.

Острието е изработено от високовъглеродна  неръждаема стомана, която му позволява да задържи по-остър ръб за по-дълго време. Освен това дръжката е продължение на острието, без снадка, за по-голяма здравина и хигиеничност.

Характеристики:

  • Дължина: 30 см
  • Дължина на дръжката: 12.5 см
  • Дължина на острието: 16.5 см
  • Заточване на острието: Двустранно
  • Твърдост на острието58 (± 1) HRC
  • Материал на дръжката: неръждаема стомана 18-8
  • Безопасно за съдомиялна: не
  • Произход: Япония

Кухненски нож Kai Santoku, 16.5 см

145,00 лв.
Спестяваш:
Код:
В наличност
Моля, първо изберете разновидност.
Шрифт 1
Шрифт 2
Шрифт 3
Шрифт 4
Шрифт 5
Шрифт 6
Няма наличност
В наличност

 

Ножът Santoku от серията Kai Seki Shoso е добре заоблен и в състояние да се справи с повечето задачи в кухнята. Неговото малко по-късо острие го прави пъргав и ловък нож, достоен за колекцията на всеки готвач.

Острието е изработено от високовъглеродна  неръждаема стомана, която му позволява да задържи по-остър ръб за по-дълго време. Освен това дръжката е продължение на острието, без снадка, за по-голяма здравина и хигиеничност.

Характеристики:

  • Дължина: 30 см
  • Дължина на дръжката: 12.5 см
  • Дължина на острието: 16.5 см
  • Заточване на острието: Двустранно
  • Твърдост на острието58 (± 1) HRC
  • Материал на дръжката: неръждаема стомана 18-8
  • Безопасно за съдомиялна: не
  • Произход: Япония
Сравнение на продукти